Holistische therapie 

Balans door inzicht en herstel

Aanbod in persoonlijk ontwikkelen

Personal coaching & holistische therapie 

Het gevoel van twijfel kennen we allemaal.. ook kan je het gevoel hebben dat je jezelf bent kwijt geraakt. Door jezelf op de holistische manier persoonlijk verder te ontwikkelen grijp jij de regie terug. We gaan met elkaar kijken waar je (soms) op vast loopt en waardoor jij je nu niet in balans voelt. We beginnen met een “nine star ki” karakteranalyse om meteen meer inzicht te krijgen en doormiddel van verschillende oefeningen zoals kernwaarden ontdekken, psychologie van de ikken, opstellingen, een check in met jezelf gaan we helemaal tot de kern komen en krijg je tools mee om ook daadwerkelijk een shift te kunnen maken. Wat kun je gaan ervaren?

-meer rust -meer zelfvertrouwen -meer vrijheid -betere verbinding met jezelf en de ander  -meer balans -groter geluksgevoel -minder ziek zijn -beslissingen kunnen nemen -betere prestaties 

We gaan dit traject met elkaar aan voor 3 maanden en dat is inclusief intake, 6 coaching sessies, een apk sessie en begeleiding via mail en telefoon tijdens het traject. Invest 550 euro.

Klik op deze link om gelijk een afspraak te maken info@shifthappenscoach.nl

Holistische therapie opstelling


Chakra therapie 

Met de chakra helende behandeling kan ik op energetisch niveau energie opsporen en verstoorde energie weg halen. 

Hierbij lig je op een behandeltafel met de kleding aan en zal ik vragen of ik je aan mag raken. Ik breng de chakra's weer in balans waardoor energie weer kan stromen in lichaam en geest. Dit bevordert het persoonlijk ontwikkelen en je persoonlijke groei omdat ik je bewust ga maken van de blokkades die er zitten. Alle gedachten, emoties en gevoelens sla je namelijk op in je lichaam... Samen zorgen we voor helderheid in waar de blokkades vandaan komen zodat we ze op kunnen lossen of verzachten. Op deze holistische manier zorgen we er uiteindelijk ook voor dat de lichamelijke pijn minder zal worden of helemaal weg zal gaan. Er zijn verschillende technieken en behandelingen die ik hiervoor inzet waaronder bijvoorbeeld de emotional freedom technique, schaalwandelen, regressie en sedona methode. 

We doen eerst een intakegesprek waarbij we je hulpvraag bespreken. Na het intakegesprek beslissen we of ik je verder mag helpen. Invest 65 euro per sessie en de intake éénmalig 25 euro. 

*Als je na de 1ste sessie 3 opvolgende sessies tegelijk boekt en betaald krijg je de 25 euro van de intake terug. Waarom deze aanbieding? Ik werk graag met mensen die zelf echt van hun klacht af willen en bereid zijn daar aan te werken. Hier zijn vaak meerdere sessies voor nodig. 

Klik op deze link om gelijk een afspraak te maken info@shifthappenscoach.nl

Chakra opstelling


Reiki behandeling

Met een reiki behandeling geven we het lichaam energie en zetten we daarmee het zelfherstellend vermogen aan om klachten op te lossen of te voorkomen. Hierbij lig je op een behandeltafel met de kleding aan en zal ik vragen of ik je aan mag raken. Deze behandeling is geschikt voor lichamelijke en geestelijke klachten en daarbij gebruik ik edelstenen en de Reiki symbolen van de reikimeester Mikao Usui uit Japan. Wat je ervaart met deze holistische behandeling is innerlijke rust, balans tussen lichaam en geest. Even uit je hoofd om vervolgens in het lichaam te kunnen zakken om te voelen. 

Een stoel of tafelbehandeling van 60 minuten kost 55 euro. 

Klik op deze link om gelijk een afspraak te maken info@shifthappenscoach.nl

Ook kun je mij bellen/appen op 06-22525261 voor een behandeling op afstand. Denk aan directe pijn of verdriet. Deze behandeling duurt 15 minuten en kost 20 euro. Betalen kan middels een betaalverzoek.

Reiki behandeling


Klankschaal therapie en massage

Klankschalen en de trillingen die daaruit voortkomen hebben een helende werking. Je lichaam bestaat voor zo’n 70 tot 75% uit water en de trillingen van de klankenschalen zorgen voor beweging. Vastgezette spieren, emoties en energie krijgen de ruimte en afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd. 

De klanken werken fysiek, metaal, gevoelsmatig en energetisch op je door en dit gebeurt op bewust of onbewust niveau. Het geeft de mogelijkheid tot een diepere meditatieve ontspanning en dat helpt holistisch gezien om op een goede manier te verwerken wat we meemaken. Zo ontstaat er ook weer ruimte in je lichaam en geest. Bij deze behandeling lig je op een behandeltafel met kleding aan en zal ik vragen of ik je aan mag raken en de schalen op je lichaam mag zetten.

Vooraf check ik welke chakra’s uit balans zijn zodat ik precies weet op welke blokkades ik me mag focussen. Vervolgens beweeg ik de klankschaal rustig met enige druk over je schouders, rug, billen, buik, armen, benen en voeten. Als afsluiter krijg je een fijn klankconcert waarbij je lekker weg kan doezelen. 

Een klankschaal sessie van 60 minuten kost 55 euro. Een duo klankschaal sessie van 90 minuten 85 euro.

Een klankschaal sessie is niet geschikt als je het volgende hebt of hebt gehad; psychose, schizofrenie, hartkwalen, pacemaker, kanker, epilepsie, trombose, evenwichtsstoornissen, overdraagbare aandoening. Bij een zwangerschap langer dan 6 maanden mag ik wel een sessie doen maar niet met de schalen op de buik.

Klik op deze link om gelijk een afspraak te maken info@shifthappenscoach.nl

Klankschaal therapie


Nine Star Ki karakteranalyse

Op basis van je geboortedatum bereken ik een reeks van drie cijfers, waarmee je inzicht krijgt in wie je bent, hoe je handelt en welke indruk je achterlaat.

De cijfers die ik bereken zijn op basis van de Chinese filosofie, 9 planeten en verbonden met één van de vijf elementen: water, hout, aarde, vuur en metaal, waarvan er in totaal 9 verschijningsvormen zijn. De eigenschappen van het element en de verschijningsvorm duiden jouw persoonlijkheid, maar vooral jouw energetische blauwdruk. 

Deze analyse geeft inzicht in je vitaliteit, terugkerende levenslessen, kwaliteiten en blokkades in de energiestroom/lichaam. Ook laat het zien wie je bent persoonlijkheidwat je kan kwaliteiten en valkuilen en wat je doet en laat zien denken, voelen en handelen.

Met deze inzichten verbeter jij bijvoorbeeld je carrière, je liefdesleven, de band met je kinderen, familie of collega's of zelfs de flow in je eigen bedrijf!

Zoals alles in het leven een cyclus kent, kent ook jouw systeem dus een cyclus. Ook krijg je inzicht in wat er nog nodig is om de cyclus rond te maken zodat er meer stroming is in je leven en je minder snel vast loopt. Door deze persoonlijke vijf elementen cyclus rond en stromend te maken, worden blokkades doorbroken, lessen aangegaan en een positieve energiestroom gerealiseerd. Hier wordt de basis voor vitaliteit en authentiek zijn gelegd. 

*De karakteranalyse is verder uit te breiden met een loopbaanadvies, startdatum eigen bedrijf advies en een analyse in relatie met je liefdespartner.

Een persoonlijke NSK karakteranalyse kost 45 euro. Dit bedrag betaal je vooraf met een betaalverzoek. Vervolgens maak ik de analyse en stuur ik je die via mail. Zo kun je deze tot je nemen en op je in laten werken. 

Daarnaast bied ik aan om deze analyse met je te bespreken om deze te verduidelijken want soms leef je bijvoorbeeld nog niet in je kerngetal en zullen de eigenschappen niet meteen herkenbaar zijn. Er zijn ook nog vele andere factoren waardoor iets anders lijkt dan het is. Ook wil ik nog al je vragen beantwoorden en algemene informatie uitleggen over Nine Star Ki en je een persoonlijke vitaliteit advies mee geven. 

Voor deze afspraak van 60 minuten vraag ik 35 euro. Loopt de afspraak meer dan 15 minuten uit dan zal ik een toeslag (8 euro per 15 minuten) vragen. Online is ook mogelijk. 

Klik op deze link om gelijk een karakteranalyse te laten maken info@shifthappenscoach.nl

persoonlijk ontwikkelen


Retreat day

Een dag heerlijk ontspannen, je persoonlijk ontwikkelen en je bewustzijn wat meer vergroten met een leuke groep mensen. We gaan er met o.a. meditaties, klankschalen, oefening het levenswiel, een stilte wandeling, eten en drinken een mooie holistische dag van maken. 

Informeer eventueel al naar de data, tijd en kosten. 


Workshop "communiceren kun je leren"

In deze workshop gaat het over een hechter team zijn en elkaar begrijpen. Hoe, waarom en op welk moment gaan we met iemand in gesprek. We leren over je allergieën, valkuilen en competenties. Ook leer je of je communicatiestijl effectief is, om geweldloos te communiceren en daarbij hoe om te gaan met weerstand. Ook technieken als roos van leary en RET komen voorbij. Dit is heel wat en daarom zal deze workshop ook een hele dag duren en is het een mooie combinatie van theorie en oefeningen. 

Informeer eventueel al naar de data, tijd en kosten.

Klik op deze link om gelijk een (bel)afspraak te maken info@shifthappenscoach.nl

Holistisch therapeut


Voorwaarden
Klik hier om te lezen welke voorwaarden van toepassing zijn op al mijn behandelingen
Voorwaarden.jpg (227.71KB)
Voorwaarden
Klik hier om te lezen welke voorwaarden van toepassing zijn op al mijn behandelingen
Voorwaarden.jpg (227.71KB)
Privacyvoorwaarden
Klik hier voor de privacyvoorwaarden
Privacyvoorwaarden.jpg (227.71KB)
Privacyvoorwaarden
Klik hier voor de privacyvoorwaarden
Privacyvoorwaarden.jpg (227.71KB)