Holistische therapie 

Balans door inzicht en herstel


Welkom! 

Persoonlijk ontwikkelen doe je bij SHIFT HAPPENS

Hoe mooi is het als jij jezelf persoonlijk kan ontwikkelen en daardoor volledig in je kracht komt te staan? Klinkt toch lekker he.. Voor die ontwikkelingen hebben we inzicht nodig en vaak gaat het over communicatie, geduld, veerkracht, loslaten en balans.  Ben jij in balans? Als je hier over twijfelt of het antwoord is een kei harde nee! dan is holistische therapie een mooie manier om eens verder te kijken en op alle niveaus de disbalans aan te pakken. 

Gezond zijn we als mens namelijk als het lichaam, geest en ziel in balans zijn. We krijgen vanzelf chronische ongemakken als we niet op al deze niveaus in balans zijn. Deze problemen kunnen zich lichamelijk uiten bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, buikpijn en vermoeidheid. Emotionele en psychische klachten als angst, paniekaanvallen, boosheid, verdriet, onzekerheid, eenzaamheid, depressie en burn-out. Ook een spirituele of energetische kwestie zoals hooggevoeligheid kan je uit balans brengen.

Holistische therapie pakt alle niveaus in disbalans aan. Dit zal leiden tot; 

  • een hersteld lichaam 
  • bewustwording 
  • rust 
  • inzichten 
  • persoonlijke ontwikkeling
  • innerlijke groei

Ik neem je mee in een studie naar jezelf, kom je?

Klik hier op  AANBOD  voor meer informatie en kosten. 

Of klik op deze link om gelijk een afspraak te maken info@shifthappenscoach.nl

Over mij als Holistisch therapeut en coach

Holistische praktijk Shift happens

Mijn naam is Fanny Roest en ik ben geboren in 1985. Ik heb mij in 2022 omgeschoold tot holistisch therapeut. De opleiding heb ik gevolgd bij Zoma opleidingen en na 2 jaar hbo studie mocht ik hier met veel plezier mijn erkende KTNO diploma halen. Ervaring op coaching gebied heb ik ook mee gekregen vanuit de opleiding, maar veel meer vanuit de eerdere loopbaan waar het begon met een afgeronde NLP en communicatie training.

Ik schrijf op social media verschillende blogs over holisme en persoonlijk ontwikkelen zoals deze  https://www.instagram.com/p/CTy6g9dr3KE/?utm_medium=copy_link  

Interessant? Je kan mij volgen op onderstaande kanalen; 

Instagram: @shifthappenscoach.nl    Facebook: Shifthappens

Instagram
Facebook

Ervaringen

persoonlijk ontwikkelen Shift happens

Mijn verhaal  Ik was Retailmanager van 11 winkels en gaf ook leiding aan 2 Areamanagers in de motorkleding branche. Het voelde in 2020 alsof ik in een sneltrein zat waarvan de handrem moeilijk bereikbaar was. Op zoek naar een coach die me kon helpen om te blijven presteren omdat ik zeker bang was dat op een bepaald moment niet meer te kunnen. Ze hielp me binnen vier maanden terug in balans te komen door meer innerlijke rust, bewustwording en helder weten. Ik besloot dat het anders moest omdat ik door meer bewustwording andere dingen belangijker ben gaan vinden. Ik kon eindelijk aan de handrem trekken en gooide het roer om. Ik gaf me op voor een HBO opleiding holistisch therapeut en maakte letterlijk een shift in mijn bewustzijn. En zo ontstond mijn eigen praktijk "shift happens".

Ervaringen van anderen met Shift happens

"Onbedoeld en niet herkend was ik mijzelf de laatste jaren langzaamaan verloren. Op een gegeven moment voel je dat het niet klopt en dat je de verkeerde richting op gaat.... dat je dus moet gaan "shiften". Dan is het fijn om zo iemand als Fanny tegen te komen die de tools heeft om je te helpen om jezelf weer te hervinden. In open gesprekken geeft ze aan wat de mogelijkheden zijn en kies je samen wat bij je past. Bij mij werkte dit al perfect na een paar sessies. Fanny bedankt hiervoor!! en keep up the good work!"   

"Ik vind het bijzonder hoe Fanny weet wat er in mij gaande was d.m.v. afstemming energie. Ik verwacht nog eens terug te komen voor een heerlijk ontspannende klankschaal ontmoeting"

"Er is zeker wat in beweging gezet en na afloop voelde het ook lichter en ontspannen"

"De klankschalen hebben zijn werk goed gedaan! Lang geleden dat ik zo goed heb geslapen en dat ik op kon staan zonder pijn"

“Voor ons de eerste ervaring met klankschaaltherapie. Ontspannen ervaring voor mij. Misschien nog meer onder de indruk van de Reiki die jij toepaste bij mijn enkel. Heel fijn te merken dat de pijn voor de helft weg is”

“Het was een mooie en ook emotionele ervaring, er kwam veel los en dank je wel voor de extra behandeling , daar kan ik wel wat mee, ik kan niet anders zeggen dat het heel fijn warm en goed voelde. Je bent een bijzonder lief persoon en zal ook iedereen die interesse heeft in dit soort behandelingen naar je doorsturen. Nogmaals dank je wel”

“Ten eerste ben ik echt helemaal tot rust gekomen! Mijn hoofd is leeg en voel me een stuk rustiger! Fanny en hele lieve vrouw die je laat zijn wie je bent,  en je helemaal tot rust brengt! Heerlijk! Ik zou het echt iedereen aanraden” 

“Bijzondere ervaring om door verschillende klanken van schalen en andere instrumenten het verschil in je lijf te voelen. De naam SHIFT doet zich eer aan want voelde wel een stroming en verschuiving in mijn lichaam, van o.a weerstand tot ontspanning”

“Een warm welkom, met een feestje voor je lichaam en geest! Voor herhaling vatbaar..”

“Hele fijne ervaring. Fanny is heel lief en open. Ik ga zeker nog eens terug. Een echte aanrader”

“Een bijzondere ervaring die een moment van rust geeft. Fanny is een warme persoonlijkheid waardoor ik mij prettig voelde”

Praktische informatie

Holistische therapie

Het adres van waaruit ik werk is "het Aangelag 30 in Wintelre" (Brabant). Mijn telefoonnummer is 06-22525261. Indien gewenst kan ik ook op locatie komen.

Klik hier op  AANBOD voor meer informatie en kosten.

Of klik op deze link om gelijk een afspraak te maken info@shifthappenscoach.nl


* Met ingang van 1 Januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader  van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen en heeft daarbij ook een verklaring omtrent gedrag. Graag leg ik kort uit wat dit betekent:

Het  kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Het staat u vrij - indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt - u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij ik ben aangesloten. Met ingang van 1 Juni 2021 is mijn praktijk bij een erkende geschilleninstantie aangesloten. De geschilleninstantie is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG. Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verder procedure.

Shift happens coach is ingeschreven bij de kamer van koophandel sinds 1-6-2021 onder nummer 82943516 en mijn behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.